Wordt u onze nieuwe vrijwilliger?

Als u belangstelling heeft om vrijwilliger te worden bij de Voedselbank, stuur dan een berichtje naar  werken@voedselbank-apeldoorn.nl onder vermelding van uw telefoonnummer. Wij nemen dan contact op en maken een afspraak voor een intakegesprek. De werkzaamheden vinden overdag plaats, op dinsdag en woensdag. Op welke dag u ingezet wordt, is afhankelijk van de vacatures die er op dat moment zijn, rekening houdend met uw beschikbaarheid en voorkeur.

Vacature: chauffeurs

We hebben plek voor extra chauffeurs in het bezit van rijbewijs BE. Samen met collega-chauffeurs zorgt u ervoor dat er bij verschillende toeleveranciers in Apeldoorn en omstreken producten voor onze cliënten opgehaald worden. Lijkt het u leuk om in ons gezellige team te komen werken, neem dan voor meer informatie over deze vacature telefonisch contact op met Sandra Geerdes op telefoonnummer 06-21455356.

Vacature: vrijwilliger administratief medewerker

Per direct hebben wij plek voor een vrijwilliger die samen met twee collega’s de administratie wil runnen, zoals de cliëntenadministratie, mail en telefoonbeheer. De werkzaamheden zijn op dinsdagochtend op locatie en de rest van de week kan er vanuit huis worden gewerkt. Beschikbaarheid op hele dinsdag en woensdag i.v.m. roulatie telefoonbeheer (om de twee weken). Wij vragen kennis van office en op den duur zelfstandig werken. Voor meer informatie stuurt u een e-mail met uw naam en contactgegevens naar werken@voedselbank-apeldoorn.nl, dan nemen wij contact met u op.

Vacature: vrijwilliger voor de opslag/uitgifte van vlees en vis

We zoeken iemand die beschikbaar is op dinsdag en woensdag (van 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur).
Werkzaamheden: Zorgdragen voor een goede opslag van het vlees in de vriezer en tevens zorgen dat de levensmiddelen op tijd worden uitgegeven aan onze klanten tijdens de uitgifte. Tijdens deze werkzaamheden moet je tegen een beetje koude kunnen omdat je af en toe de vriezer in moet waar het -20 graden is. Wat wij bieden: leuke verantwoordelijke taak voor een goed doel in een gezellig team. Voor meer informatie stuurt u een e-mail met uw naam en contactgegevens naar werken@voedselbank-apeldoorn.nl, dan nemen wij contact met u op.

Maatschappelijke stage

Helaas is het niet mogelijk om bij Voedselbank Apeldoorn een maatschappelijke stage uit te voeren. We krijgen hier veel vragen over, maar we hebben gemerkt dat het aantal uren dat deze stage duurt, niet past binnen de mogelijkheden van Voedselbank Apeldoorn.

Preventie- en integriteitsbeleid Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland hanteert een actief en gedegen preventie- en integriteitsbeleid. In dit document leest u hier meer over.