Wordt u onze nieuwe vrijwilliger?

Chauffeurs

Op maandag en dinsdagmiddag hebben we plek voor extra chauffeurs in het bezit van rijbewijs BE. Samen met collega-chauffeurs zorgt u ervoor dat er bij verschillende toeleveranciers in Apeldoorn en omstreken producten voor onze cliënten opgehaald worden. Voor meer informatie over deze vacature kunt u telefonisch contact opnemen met Carola Albers: 06-52446923.

Overige vacatures

Als u belangstelling heeft om vrijwilliger te worden bij de Voedselbank, stuur dan een berichtje naar carola@voedselbank-apeldoorn.nl, onder vermelding van uw telefoonnummer. Zij neemt dan contact op en maakt een afspraak voor een intakegesprek. De werkzaamheden vinden overdag plaats, op dinsdag, woensdag en donderdag. Op welke dag u ingezet wordt, is afhankelijk van de vacatures die er op dat moment zijn, rekening houdend met uw beschikbaarheid en voorkeur.

Maatschappelijke stage

Helaas is het niet mogelijk om bij Voedselbank Apeldoorn een maatschappelijke stage uit te voeren. We krijgen hier veel vragen over, maar we hebben gemerkt dat het aantal uren dat deze stage duurt, niet past binnen de mogelijkheden van Voedselbank Apeldoorn.

Preventie- en integriteitsbeleid Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland hanteert een actief en gedegen preventie- en integriteitsbeleid. In dit document leest u hier meer over.

 

  • Maak een directe impact op de levens van mensen dichtbij huis en doneer aan Voedselbank Apeldoorn.