Vrijwilliger worden?

Momenteel hebben we vrijwilligers genoeg, mede omdat vanwege de veilligheidsmaatregelen in de hal niet te veel mensen tegelijk aanwezig mogen zijn. Wanneer de maatregelen versoepeld worden en we ruimte hebben voor meer handen, hebben we een wachtlijst met mensen die een steentje bij willen dragen. Hoewel wij uw betrokkenheid bij de Voedselbank Apeldoorn zeer waarderen, verzoeken wij u zich op dit moment niet te melden als vrijwilliger, omdat we ruim voorzien zijn. Zodra er weer plaats is voor nieuwe vrijwilligers, melden wij dat op deze pagina. 

Wat de aanvoer van voedsel betreft: 
Als gevolg van de coronacrisis hebben zich de laatste weken meer klanten bij ons gemeld. We willen iedereen  volwaardige, voedzame pakketten kunnen aanbieden. Basisproducten zoals rijst en pasta moeten we soms zelf aanschaffen. Wilt u ons daarin helpen? Dan vragen wij u gebruik te maken van de donatieknop op de website. Als we voldoende geld  op onze rekening hebben, kunnen we precies die boodschappen aanschaffen waaraan dan behoefte is.

Wij blijven ons best doen, met uw hulp gaat dit zeker lukken!

Vrijwillgersteam Voedselbank Apeldoorn

 

Preventie- en integriteitsbeleid Voedselbanken Nederland

Voedselbanken Nederland hanteert een actief en gedegen preventie- en integriteitsbeleid. In dit document leest u hier meer over.

 

  • Maak een directe impact op de levens van mensen dichtbij huis en doneer aan Voedselbank Apeldoorn.