Vrijwilliger worden

Vrijwillgersteam Voedselbank Apeldoorn

In verband met het coronavirus zijn de vacatures tot nader order verwijderd. Er is veel gereageerd en hulp aangeboden.  Momenteel hebben we vrijwilligers genoeg, mede vanwege het feit dat ook in de hal niet te veel mensen tegelijk aanwezig mogen zijn.

Wat de aanvoer van voedsel betreft: 
Door de sluiting van horecabedrijven is er ruim aanvoer, daarnaast worden er particuliere acties opgezet en wordt ook op deze manier voedsel ingezameld.  Allemaal super fijn. Hierdoor is er nu genoeg aanwezig om een verantwoord voedselpakket samen te stellen. Dit wordt zeker anders als  de maatregelen als gevolg van het coronavirus langer gaan duren. Daarom vragen wij u gebruik te maken van de donatieknop op de website. Als we voldoende geld  op onze rekening hebben, kunnen we precies die boodschappen aanschaffen waaraan dan behoefte is.

Wij blijven ons best doen, met uw hulp gaat dit zeker lukken!

ATTENTIE
Als u met uw reactie beoogt om ook in 'corona-vrije' tijden vrijwilliger te worden, wilt u dit dan even laten weten? Dan nodigen wij u na deze crisis uit op de Voedselbank voor nadere kennismaking en een gesprek over uw eventuele inzet.

  • Maak een directe impact op de levens van mensen dichtbij huis en doneer aan Voedselbank Apeldoorn.