Hulp waar het echt nodig is

Jouw steun komt direct terecht bij de huidige klanten van de Voedselbanken die 'tijdelijk' niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Wij gebruiken jouw donatie om ervoor te zorgen dat onze klanten gezonde voeding krijgen, uitgaand van de schijf van vijf. Je bent ervan verzekerd dat we dus mensen gaan helpen met jouw donatie. Samen doen we méér.

Of doneer nu maandelijks


Jouw steun is heel hard nodig. Daarom vragen wij u om te doneren, alle beetjes helpen.

Doneren

  • Doneer eenmalig een bedrag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vrijwillgersteam Voedselbank Apeldoorn

Doe meer voor de Voedselbank

De burgers van Apeldoorn staan klaar voor elkaar. Dat blijkt elke week weer als onze vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken om Apeldoorners te helpen die dat nodig hebben. Jij kan ook je steentje bijdragen, want stadsgenoten met honger...dat kan toch niet? Wanneer je doneert aan de Voedselbank weet je dat jouw geld gebruikt wordt waar het direct impact heeft. 

Doneer maandelijks

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

Jouw donatie is kilo's waard

Om de Voedselbank draaiende te houden zijn we afhankelijk van huisvesting, transport, koeling, energie, verzekeringen, etc. Jouw donatie helpt ons om met al die zaken duizenden kilo's voedselverspilling tegen te gaan.

Steun ons maandelijks.


"Ik steun de Voedselbank al sinds 2015, omdat ik hoop dat anderen
hetzelfde voor mij doen als ik ooit in de problemen zou komen met geld. 

We moeten voor elkaar zorgen."

Onze donateurs zijn trots op hun bijdrage, jij ook?


 

Wat doen wij met jouw donatie?

De coronacrisis vraagt veel van de vrijwilligers die de voedselbanken draaiende houden. Door de huidige omstandigheden moeten we alle tandjes bijzetten om voedselpakketten te verstrekken aan onze klanten. Dat doen we met alle liefde, maar jouw steun kan ons daarbij helpen. Daarom vragen wij jou om te doneren, alle beetjes helpen.

  • Ontdek de verhalen van Voedselbank, ontvang heerlijk simpele recepten en blijf op de hoogte.