Steun ons en geef Apeldoorners in nood een keuze.


Met jouw donatie vernieuwen we Voedselbank Apeldoorn naar een innovatief supermarktmodel. Daarmee helpen we niet simpelweg 600 Apeldoorners wekelijks aan eten, maar geven we ze een keuze. Want elk mens is anders en een algemeen voedselpakket is dus niet meer van deze tijd.

Doneer eenmalig en je geld gaat direct naar het vernieuwen van de Voedselbank, óf doneer gelijk maandelijks. Dan help je ons niet alleen ons te innoveren, maar steun je ons maandelijks een gezonde maaltijd bij honderden Apeldoorners op tafel te zetten.

 

Doneer maandelijks  of doneer eenmalig

Eenmalig doneren



Ik wil een ander bedrag doneren




Voedselbank Apeldoorn gaat vernieuwen

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

Waarom zou je ons steunen?

De burgers van Apeldoorn staan klaar voor elkaar. Dat blijkt elke week weer als onze vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken om hulpbehoevende Apeldoorners te helpen. Jij kan ook je steentje bijdragen, want stadsgenoten met honger...dat kan toch niet? Wanneer je doneert aan de Voedselbank weet je dat jouw geld gebruikt wordt waar het direct impact heeft. De enige zakken waar het in verdwijnt zijn boodschappentassen.

Alle voedingswaren

Alle voedingswaren uit onze pakketten worden kosteloos beschikbaar gesteld en dat is prachtig! Echter, om alles te verdelen hebben we ook huisvesting, transport, koeling, energie, verzekeringen, etc. nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar donateurs die nu en in de toekomst de Voedselbank willen ondersteunen. Zo kun je ook maandelijks doneren.

We zijn blij met elke gift! Bedrijven kunnen ook gebruik maken van één van de sponsorpakketten.

Wat doen wij met jouw donatie?

Hetzelfde voedselpakket voor al onze klanten...dat is niet meer van deze tijd. Daarom gaat de Voedselbank vernieuwen, van uitgiftepunt naar supermarktmodel. Dit betekent dat als je nu doneert dat jouw gift direct gaat naar het innoveren van onze dienst. Een dienst die elke week honderden Apeldoorners helpt.

Wanneer je maandelijks doneert help je niet alleen met de vernieuwing van ons concept, maar steun je elke maand alle praktische zaken, zoals transport, om Apeldoorners in nood weer op hun benen te helpen.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje bij Verbouwing.

Nieuws

Het wordt gaaf!

vrijdag 27 september 2019

Onze wachtruimte begint al mooi vorm te krijgen! Er is ondertussen ontzettend veel gebeurd wat je nu al niet meer ziet, denk alleen maar aan het aanleggen van elektriciteit en van het toilet. Wat je

Lees verder

  • Ontdek de verhalen van Voedselbank, ontvang heerlijk simpele recepten en blijf op de hoogte.