Sponsor worden

Jouw steun verandert mensenlevens

Wanneer je op voedselhulp bent aangewezen voor je dagelijkse maaltijd, dan wil je graag dat dit toegankelijk is. Daarnaast wil je werken aan het veranderen van je levenssituatie. Help de Voedselbank zo’n 650 Apeldoorners te helpen door sponsor te worden! Bij de Voedselbank werken hulpinstanties, sponsors, maatschappelijke organisaties en vrijwilligers samen om armoede en voedselverspilling tegen te gaan, maar ook om mensen een steuntje in de rug en perspectief te geven. Daarmee veranderen we mensenlevens.

Wat doen we?

Samen doen we méér. Daarom werken we graag met je samen als sponsor. Jouw steun helpt ons belangrijk werk te doen. Daarvoor doen we graag iets terug! Zo rijdt er elke dag van de week een Voedselbank-vrachtwagen door Apeldoorn en omgeving. Deze heeft ruimte voor het logo van jouw bedrijf. Zo kan heel Apeldoorn zien dat jouw bedrijf ons steunt en dat je maatschappelijk een heel gewaardeerde bijdrage levert.

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn. 

De belastingdienst vraagt bedrijven voor het aftrekken van periodieke giften aan een goed doel:
RSIN: 815545216 Stichting Voedselbank Apeldoorn

We zijn blij met elke gift, zo zou je een donatie kunnen doen of je kiest voor een van onze sponsorpakketten:

Onze pakketten