Sponsor worden

Jouw steun verandert mensenlevens

Wanneer je op voedselhulp bent aangewezen voor je dagelijkse maaltijd, dan wil je graag dat dit toegankelijk is. Daarnaast wil je werken aan het veranderen van je levenssituatie. Help de Voedselbank 700 Apeldoorners te helpen door sponsor te worden! Bij de Voedselbank werken hulpinstanties, vrijwilligers en sponsors samen om armoede en voedselverspilling tegen te gaan, maar ook om mensen een steuntje in de rug en perspectief te geven. Daarmee veranderen we mensenlevens.

Wat gaan we doen

Samen doen we méér. Daarom werken we graag met je samen als sponsor. Jouw steun helpt ons belangrijk werk te doen. Daarvoor doen we graag iets terug! Zo rijdt er elke dag van de week een Voedselbank-vrachtauto door Apeldoorn en omgeving. Deze heeft ruimte voor het logo van jouw bedrijf. Zo kan heel Apeldoorn zien dat jouw bedrijf ons steunt en dat je maatschappelijk een heel gewaardeerde bijdrage levert.

 

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

 

We zijn blij met elke gift, zo zou je een donatie kunnen doen. Ook zou je gebruik kunnen maken van één van de onderstaande sponsorpakketten:

 

Onze pakketten

SUPER
€ 1.000,-
per jaar

Logo op onze vrachtauto:
30 x 30 cm

Vernoeming op Facebook:
Minimaal elk half jaar

Logo op deze website:
Flinke aanwezigheid

Op deze website:
Klein artikel of pagina

FAN
€ 500,-
per jaar

Logo op onze vrachtauto:
20 x 20 cm

Vernoeming op Facebook:
Minimaal elk jaar

Logo op deze website:
Kleine aanwezigheid

Op deze website:
Gedeeld artikel of pagina

COOL
€ 250,-
per jaar

Logo op onze vrachtauto:
10 x 10 cm

Vernoeming op Facebook:
Minimaal elk jaar

Op deze website:
Vernoeming

  • Ontdek de verhalen van Voedselbank, ontvang heerlijk simpele recepten en blijf op de hoogte.