Een week lang gezonde voeding voor een eenpersoons huishouden.
Voor een gezin van twee volwassenen en een kind een week gezonde voeding.
Een week aan gezonde producten voor een gezin met meer dan vier mensen.
Kies zelf het bedrag dat je wel doneren om te gebruiken voor gezonde voeding.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is de Healthy Webshop?

Met de Healthy Webshop willen aan we de groeiende vraag naar gezonde voeding voldoen. Met jouw donatie kopen we gezonde voeding voor een Apeldoorner die, omdat hij of zij het even nodig heeft, klant is bij de voedselbank.

Wat doen wij met jouw donatie?

Om inzicht te geven in de voedingssoorten die we onze klanten willen bieden illustreren we jouw donatie met de producten hierboven. Het kan zijn dat we andere inkopen doen, maar we kiezen altijd gezonde opties.

Veelgestelde vragen

Hier kan je terecht voor antwoorden op de meeste vragen die wij gesteld krijgen met betrekking tot doneren.

 • Wat doen wij met jouw donatie?

  Voedselbank Apeldoorn krijgt geen financiële steun van de gemeente of overheid en werkt volledig met vrijwilligers. Het geld wordt ingezet om doorlopende kosten te dekken zoals elektra, brandstof voor de vrachtwagens en soms voor de aanschaf van producten voor een gegarandeerd gevarieerd en gezond voedselpakket. Wij staan ervoor dat iedere Apeldoorner wekelijks een gezonde maaltijd op tafel kan zetten.

 • Mag ik ook een donatie handmatig overmaken?

  Dat kan! Een donatie mag handmatig overgemaakt worden naar NL65 RABO 0119 0766 67 ten name van St. Voedselbank Apeldoorn.

 • Waar kan ik voedsel doneren?
  Wij nemen graag producten van u aan. Verpakkingen dienen ongeopend en onbeschadigd te zijn, anders kunnen wij deze i.v.m. voedselveiligheid niet uitdelen. Wij verzoeken u vooraf de THT-datum te controleren, als deze overschreden is, kunnen wij de goederen helaas niet aannemen. Heeft u verse groente en/of vers fruit dat u wilt doneren, dan ontvangen wij dat graag op dinsdag.
  Op de pagina contact vindt u de tijden waarop u uw goederen kunt brengen.
 • Neemt de Voedselbank ook kleding, speelgoed e.d. aan?

  Voor de afgifte van kleding en speelgoed, maar ook witgoed e.d. verwijzen wij u o.a. naar de Speelgoedbank, de Kledingbank, de Diakonie en Foenix.

 • Waarom laten we het verstrekken van voedselpakketten niet aan de overheid over?

  Politici vinden het verstrekken van voedsel geen overheidstaak, maar een taak voor kerken, maatschappelijke instellingen, buren e.d.