Don Bosco voetbalt  € 13.000 bij elkaar voor Voedselbank A’doorn

Don Bosco voetbalt € 13.000 bij elkaar voor Voedselbank A’doorn

Een voetbalwedstrijd tussen Don Bosco de Maten – Jongeren Centrum en Creatorsfc, de opbrengst zou voor ons zijn. We hadden geen idee wat we konden verwachten! De jongeren van Don Bosco hebben dit helemaal zelf georganiseerd en onze Voedselbank als goed doel gekozen. Er werd veel reclame gemaakt en we zagen leuke filmpjes voorbij komen, kortom er werd veel aandacht aan besteed.

Er kwamen veel mensen, heel veel mensen kijken en er werd een ongelooflijk groot bedrag overhandigd: het is maar liefst € 13.000,- geworden! Daar hadden we in de verste verte niet op durven hopen.

Wethouder Sunita Biharie overhandigde de cheque aan onze coördinator Willem van Weenum, onze penningmeester Theo Ietswaard was ook aanwezig. Wij zijn hier ontzettend dankbaar voor en zijn er dan ook stil van. De wedstrijd werd gespeeld op het veld van WSV Apeldoorn en uit betrouwbare bron hoorden wij dat er ook nog statiegeld wordt gedoneerd, geweldig!

Een groot dankjewel aan de jongeren van Don Bosco, CreatorsFC, WSV en alle mensen die een kaartje voor deze wedstrijd kochten!