Met een maandelijkse donatie help je keer op keer meer dan 600 Apeldoorners.


Een maandelijkse donatie komt uit een hart dat houdt van Apeldoorn en haar bewoners. Samen met jou kunnen we een verschil maken in de levens van mensen, échte mensen, zoals jij en ik. Mensen die nu zelf geen boodschappen kunnen bekostigen, maar ook mensen die gemiddeld – dankzij jouw steun – binnen een jaar weer zelf in de supermarkt staan. Dat betekent jouw maandelijkse donatie: directe steun voor een Apeldoorn die het echt nodig heeft.

Jouw maandelijkse donatie kan vanaf elk bedrag en van elke nieuwe donateur worden wij – iedereen bij de Voedselbank – heel blij. Daarom willen we je alvast bedanken.

 

Doneer maandelijks  Doneer eenmalig

Maandelijks doneren
Ik wil een ander bedrag doneren
Voedselbank Apeldoorn gaat vernieuwen

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

Waarom zou je ons steunen?

De burgers van Apeldoorn staan klaar voor elkaar. Dat blijkt elke week weer als onze vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken om hulpbehoevende Apeldoorners te helpen. Jij kan ook je steentje bijdragen, want stadsgenoten met honger...dat kan toch niet? Wanneer je doneert aan de Voedselbank weet je dat jouw geld gebruikt wordt waar het direct impact heeft. De enige zakken waar het in verdwijnt zijn boodschappentassen.

Alle voedingswaren

Alle voedingswaren uit onze pakketten worden kosteloos beschikbaar gesteld en dat is prachtig! Echter, om alles te verdelen hebben we ook huisvesting, transport, koeling, energie, verzekeringen, etc. nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar donateurs die nu en in de toekomst de Voedselbank willen ondersteunen.

We zijn blij met elke gift! Bedrijven kunnen ook gebruik maken van één van de sponsorpakketten.

Wat doen wij met jouw donatie?

In weer en wind voor de deur van de Voedselbank wachten op noodzakelijke hulp...dat is niet meer van deze tijd! Jouw donatie helpt ons om te verbouwen van uitgiftepunt naar winkelconcept.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje bij Verbouwing.

Nieuws

Het wordt gaaf!

vrijdag 27 september 2019

Onze wachtruimte begint al mooi vorm te krijgen! Er is ondertussen ontzettend veel gebeurd wat je nu al niet meer ziet, denk alleen maar aan het aanleggen van elektriciteit en van het toilet. Wat je

Lees verder

  • Ontdek de verhalen van Voedselbank, ontvang heerlijk simpele recepten en blijf op de hoogte.