Steun de voedselbank en doneer:

Wil jij doneren met impact? Steun Voedselbank Apeldoorn en jouw gift helpt elke week 1.200 Apeldoorners om weer gezond eten op tafel te zetten. Zo help je daar waar het echt nodig is.

Doneer eenmalig, of denk erover na om ons maandelijks te steunen. Dat kan al vanaf elk gewenst bedrag.

 

Maandelijkse donatie  Eenmalige donatie

Eenmalig doneren


Waarom steunen?

Alle voedingswaren uit onze pakketten worden kosteloos beschikbaar gesteld en dat is prachtig! Echter, om alles te verdelen hebben we ook huisvesting, transport, koeling, energie, verzekeringen, etc. nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar donateurs die nu en in de toekomst de Voedselbank willen ondersteunen.

Stichting Voedselbank Apeldoorn is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat alle giften en donaties in principe voor de Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting aftrekbaar zijn.

We zijn blij met elke gift! Bedrijven kunnen ook gebruik maken van één van de sponsorpakketten.

Wat doen wij met jouw donatie?

In weer en wind voor de deur van de Voedselbank wachten op noodzakelijke hulp...dat is niet meer van deze tijd! Jouw donatie helpt ons om te verbouwen van uitgiftepunt naar winkelconcept.

Benieuwd hoe dat eruitziet? Neem een kijkje bij Verbouwing.

Het wordt gaaf!

vrijdag 27 september 2019

Onze wachtruimte begint al mooi vorm te krijgen! Er is ondertussen ontzettend veel gebeurd wat je nu al niet meer ziet, denk alleen maar aan het aanleggen van elektriciteit en van het toilet. Wat je

Lees verder

  • Ontdek de verhalen van Voedselbank, ontvang heerlijk simpele recepten en blijf op de hoogte.